Laatste project

projectfoto Project

Beal Mortex projecten

Omschrijving

Afwerkingen

Pleisterwerk
Onder pleisterwerk verstaat men het 'vlak en strak' maken van bestaande wanden en plafons met behulp van een dunne laag gipsmortel. Nadat de muren gepleisterd zijn, kunt u de muren naar eigen wens afwerken, of dat nu schilderen of behangen is.

BEAL MORTEX

De trend als alternatief op tegelwerk. Geen voegen, waterdicht, moderne en tijdloze uitstraling. Kijk bij onze Projecten voor de vele mogelijkheden.

https://bealinternational.com/wp-content/uploads/MORTEX-COLORCHART.pdf

Oikos glanspleister      

De belangstelling voor het traditionele Italiaanse stucco-werk, vind zijn afwerking vooral in stijlvolle en exclusieve ruimtes. Veelal worden badkamers/ keukens hiermee afgewerkt. Als accent-wand in een bepaalde ruimte is de glanspleister een fantastich eye-cachter. Of daar daar waar men geen tegelwerk wenst en toch een waterdichte naadloze laag wenst. Deze speciale stucco-lijn is geheel afgestemd op de trend van nu en gebaseerd op onze ervaringen uit de praktijk.

    
Schuurwerk
Het 'schuur'-effect wordt bereikt door het aanbrengen van slagen in de aangebrachte mortel. Hierdoor heeft het stuukwerk een oneffen effect, waardoor het eindresultaat vanuit elk opzicht anders oogt.

Spachtelputz
Spachtelputz heeft eveneens een oneffen effect. Het mengsel bestaat uit gebroken marmerkorrels en bindmiddel (lijm). De korrels zijn in verschillende grote verkrijgbaar en het is mogelijk om verschillende kleuren aan te brengen in het mengsel, dus het is mogelijk om bijna elk gewenste resultaat te realiseren.

Betonlook
De betonlook is een vervanging van tegels, omdat het waterbestendig is. De betonlook wordt vaak in keukens en badkamers toegepast en is zeer exclusief, dus iets unieks.

Cementmortel
Eveneens cementmortel is waterbestendig. Wat cementmortel uniek maakt is dat vele soorten kleuren kunnen worden aangebracht en dat het kan variëren van glad stuukwerk tot de 'schuur'- techniek.

Sier lijsten ornamenten
Sier lijsten ornamenten geeft uw kamer net 'iets extra's.' Een sierlijst kan worden aangebracht om zowel een moderne als een klassieke uitstraling te creëren. Ornamenten geeft uw kamer een klassieke uitstraling.